BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 3 March 2012

Jalan-jalan Cari Makan =)

Salam 1 Malaysia anda2 di luar sana....xda crita yg best pun utk dijadikan mukadimah blog di bulan Mac ni...hmmm...hai...sedar xsedar cuti semester pun dh berakhir...sy harus pulang ke  Shah Alam untuk meneruskan perjuangan di semester terakhir....sebelum saya,kakak n adik lelaki balik ke tmpt pengajian masing2 kami 1 family pun pergi la mkn sama2 di Restoran Dusun Permai...dkt je dgn rumah...lets check it out... =)

Y.B dan anak2 buah tgh survey kawasan

Tempat mkn dia sgt best dan selesa

View yg cantik tapi gelap

Messeging je qojenye

Satu Penantian
Ibu tengok apa ntah

Pejam pulak

Si Bajettt... =p

Kat wakaf pun boleh mkn

Ni sapa ntah??

My Neslo Ais

Tom Yam campur...not bad laa

Satay Ayam...sgt sedaaaapppp


Ikan Siakap Bakar...quite manissss...

Ikan Kembung Bakar
Sotong Goreng Tepung my fevret

Timun n sambal belacan

Makan pun dah kenyang...so tunggu apa lg...balik laaaa...hehe...jgn terliur ye anda2 di luar sana...daaaa~~~~

2 comments: