BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 31 March 2012

Apa-apa sahajalah...

Lama jugak xupdate blog ni...semakin busy dr sehari ke sehari..tp tika dan saat ni..curi masa ckit nk menulis blog..sebenarnya tgh agak tension dan serabut..plus...rindukan kampung halaman..rindukan family...semester akhir ni begitu mencabar...kdg2 rasa jugak putus harapan... smpai 1 tahap 2 bnda ni yg terlintas dlm kepala otak ni..QUIT or EXTAND.... oh..no no no no... sikit saja lg....Ya Allah...permudahkan urusan hambaMu di semester akhir ini...

Bila serabut...terbayang saja muka ibu n ayah...rndunya...rindu mereka smua..rndu dia jgk..eh sapa dia 2..ntahlewww..hehe..xsbar nk hbis study...nk kerja..xnk susahkan ibu n ayah lg dh..bila lah smua ni nk berakhir...hmmm..yg pasti masa utk enjoy dh xada skrg ni yer..hari2 pun dh kena ada kt bengkel 9pg-5ptg..mcm office hour sgt kan..hehe..Oh yaaa...rindu xhabis lg ni...jelesnya kt org yg rumah dia dekat je..boleh slalu balik rumah..hmmm...


Saya xkuat tanpa mereka

Saya syg ibu n ayah...Ya Allah Ya Tuhanku..rahmatilah kedua ibu bapaku dimana sahaja mereka berada... walaupun aku insan yg lemah....permudahkanlah urusan pelajaranku di hari2 mendatang...tabahkanlah hatiku Ya Allah....semoga aku kuat dan tabah untuk menghadapi semester yg sgt mencabar ini... =(


Tuesday, 13 March 2012

Home Sick .... =(

Yohaaaaa.......KENAPA JADI BEGINI?? Kenapa rasa mcm ni...seriously rasa sgt2 nak balik rumah..xmau duduk shah alam...banyak tekanan...I Miss My Home...isk3 =(

Nak Balik



SAYA NAK RUMAH SAYA!!!

Ibuuu...nak balik...nak balik...rindu ibu... =) takutnya dgn sem last ni...sgt mencabar...yg pasti ada satu perkara yg membuatkan aku sgt2 benci dgn Shah Alam ni...untuk kau yang aku benci.."KALAU KAU AKU DAH BENCI..KETURUNAN KAU PUN AKU TAK SUKA TAU"..I HATE EVERYTHING ABOUT YOU...gth...

Ya Allah...permudahkan segala urusanku hidupku di hari-hari mendatang..tabahkanlah hatiku untuk mengharungi hidup yang semakin mencabar ini..hindarkan aku dari hasad dengki dan fitnah manusia..Sesungguhnya hanya Engkau yg berkuasa ke atas sesuatu.....

I love my Family.... =)

Saturday, 3 March 2012

Jalan-jalan Cari Makan =)

Salam 1 Malaysia anda2 di luar sana....xda crita yg best pun utk dijadikan mukadimah blog di bulan Mac ni...hmmm...hai...sedar xsedar cuti semester pun dh berakhir...sy harus pulang ke  Shah Alam untuk meneruskan perjuangan di semester terakhir....sebelum saya,kakak n adik lelaki balik ke tmpt pengajian masing2 kami 1 family pun pergi la mkn sama2 di Restoran Dusun Permai...dkt je dgn rumah...lets check it out... =)

Y.B dan anak2 buah tgh survey kawasan

Tempat mkn dia sgt best dan selesa

View yg cantik tapi gelap

Messeging je qojenye

Satu Penantian
Ibu tengok apa ntah

Pejam pulak

Si Bajettt... =p

Kat wakaf pun boleh mkn

Ni sapa ntah??

My Neslo Ais

Tom Yam campur...not bad laa

Satay Ayam...sgt sedaaaapppp


Ikan Siakap Bakar...quite manissss...

Ikan Kembung Bakar
Sotong Goreng Tepung my fevret

Timun n sambal belacan

Makan pun dah kenyang...so tunggu apa lg...balik laaaa...hehe...jgn terliur ye anda2 di luar sana...daaaa~~~~